De visie van Coco
No greater joy in life than a book done well.

Het verrijken van het leven van mensen, dat is de drijfveer van Coco. Want in de gedigitaliseerde, geautomatiseerde wereld van nu, biedt het boek of het tijdschrift een persoonlijk houvast. E-books maken je vakantie lichter. En een game kan je leerproces verbeteren. Net als virtual reality.

Tekst en beeld blijven dus een verbindende factor. Tussen individuele personen, opleidingen en scholen, en de gehele samenleving. Nu en in de toekomst. Aangeleverde content wordt in boekvorm gegoten. In print, druk en digitaal. En extra content, van film tot games, kan een boek persoonlijker, interactiever en afwisselender maken. Of het nu om een omvangrijk medisch handboek, een economisch leerboek, een wandelgids, of een historische roman op je tablet gaat. Iedere titel mondt uit in een geslaagde combinatie van vorm en inhoud. Die de toekomstige lezer zal binden aan de boodschap van de auteur. Dat maakt je trots. En Coco ook. Daarom maakt Coco boeken. Met stijl en altijd onderscheidend. Mag Coco je laten zien hoe ze dit waar maakt?

Take a photo to catch the moment. Create a book to enjoy it forever.

Meer weten over Coco en het boekenvak?
Vraag het e-book
Boek voor een Boek aan!

Boeken maken vereist vakmanschap. Bij zowel auteur, uitgever, redactie, vormgever, drukker en verkoper. Daarom deelt Coco kennis en ervaring met je, via dit gratis e-book vol vuistregels, basisbegrippen en handvatten uit het boekenvak. Vul hier je e-mailadres in, en ontvang Coco’s e-book.