Dit is Coco
Team van vakmensen.

Coco is het gezamenlijke karakter van een hecht team van vormgevers en design professionals, die hartstochtelijk werken aan het maken van stijlvolle boeken en tijdschriften. Typisch Coco.

Uitgaven waarin vorm en inhoud elkaar versterken, zodat ze in het oog springen en hun doel bereiken. Met de juiste balans tussen consistentie en originaliteit. Ook typisch Coco. Werk je met Coco? Dan werk je met een deskundig team, met de charme van persoonlijk contact. Buigzaam wanneer het kan, duidelijk wanneer het moet. Daar kun je bij Coco op rekenen. En op een uniek boek. Natuurlijk. Lees hier meer over in Coco’s visie en maak kennis met ons team!

Het team van Coco.

Lida Bos

Lida
Bos

Lida dirigeert en coördineert alles bij Coco. Ze maakt uitgaven ook zelf op, houdt van de techniek achter het vormgeven en neemt eindverantwoording. Duidelijk, kordaat en fideel.

Angelique Overbeek

Angelique
Overbeek

Angelique bouwt aan nieuwe relaties en diensten van Coco, en ze versterkt de samenwerking met jarenlange opdrachtgevers. Ze leeft zich in, zodat ze je kan verbinden met de juiste vormgevers van Coco of haar partners.

Anouk Majoor

Anouk
Majoor

Anouk begeleidt veel nieuwe projecten van Coco. Ze ontwerpt boeken, tijdschriften en promotiemateriaal. Daarnaast creëert ze nog vele andere uitingen. Ze is praktisch en denkt altijd snel mee met je idee of vraag.

Theo van Middelaar

Theo
van Middelaar

Theo ondersteunt klanten van Coco. Hij verzorgt e-book producties en hij maakt boeken en tijdschriften op. Theo werkt zorgvuldig en met overtuiging aan het resultaat en de levering van je foutloze proef- en drukbestanden.

Walter Breedveld

Walter
Breedveld

Walter geeft vorm aan tijdschriften, nieuwsbulletins en houdt zich daarnaast bezig met ontwerp en opmaak van boeken, zowel omslagen als binnenwerken. Infographics nodig? Op olijke, gestructureerde en verzorgde wijze levert Walter de stijl die je zoekt.

Jerado Vennek

Jerado
Vennek

Jerado regelt het verkeer op de studio. Hij zorgt dat jouw mailtje bij de juiste persoon terechtkomt. Daarnaast zorgt hij dat de afgesproken deadlines gehaald worden.

It may be printed by the thousands, it’s created like the only book in the world.

Meer weten over Coco en het boekenvak?
Vraag het e-book
Boek voor een Boek aan!

Boeken maken vereist vakmanschap. Bij zowel auteur, uitgever, redactie, vormgever, drukker en verkoper. Daarom deelt Coco kennis en ervaring met je, via dit gratis e-book vol vuistregels, basisbegrippen en handvatten uit het boekenvak. Vul hier je e-mailadres in, en ontvang Coco’s e-book.