Wat doet Coco
Vakmanschap in stijl.

Coco Bookmedia maakt boeken en tijdschriften. Stijlvol. En sterk. Uitgaven die de lezer grijpen. Al 15 jaar. Want het verbinden van mensen via woord, getal en beeld, dat drijft Coco. Op papier en digitaal. Daarom ‘Bookmedia’.

Multimedia. Cross-media. Tekst en content verschijnen in vele mediavormen. Uitgaven worden interactiever. Tóch blijkt uit Coco’s ervaring, dat print- en drukwerk nog vaak het middelpunt zijn van een uitgave. Hoewel gedreven door technologische ontwikkeling, blijft het maken van boeken vooral iets menselijks. Stijl, ervaring en persoonlijk vernuft zijn leidend. Door de combinatie van ons vakmanschap met de kennis van diverse opmaaktalen, toegepast in onze eigentijdse heerlijke werkomgeving, daardoor ontstaat echte voelbare kwaliteit.

Details tellen. Deadlines ook.

Vertrouw jij je verhaal of content aan Coco toe? Dan kun je met een gerust hart de zorg voor vormgeving en lay-out uit handen geven. Zonder gedoe. Want details tellen, deadlines absoluut ook. Coco’s karakteristieke aanpak, gekenmerkt door inventiviteit, originaliteit en een gezonde dosis nuchterheid, zorgt keer op keer voor een unieke en passende uitstraling, per uitgave. Boven verwachting, én binnen de planning. Benieuwd naar wat Coco voor jou als schrijver of uitgeverij kan doen? Bekijk hier het portfolio.

Wat doet Coco, wanneer ze voor je werkt?

Coco ontzorgt je. Ze werkt aan vormgeving en lay-out. Daarnaast begeleidt ze het drukken of printen van boeken, tijdschriften en aanverwante producten. Denk aan e-books, e-learning omgevingen, advertenties, brochures en ook webshops. Ook kan Coco logistieke assistentie bieden bij het verspreiden van publicaties. Voor uitgevers en iedereen met ambitie om een boek te maken. Wat heb jij nodig?

Coco omarmt diversiteit in genres.

You have imagined the story, now let’s imagine the book.

Meer weten over Coco en het boekenvak?
Vraag het e-book
Boek voor een Boek aan!

Boeken maken vereist vakmanschap. Bij zowel auteur, uitgever, redactie, vormgever, drukker en verkoper. Daarom deelt Coco kennis en ervaring met je, via dit gratis e-book vol vuistregels, basisbegrippen en handvatten uit het boekenvak. Vul hier je e-mailadres in, en ontvang Coco’s e-book.