Bekijk PDF

De wereld in met aard­rijks­kun­de - Vakinhoud

Leerlingen ontwikkelen tot zelfstandige en kritische wereldburgers. Aardrijkskunde ondersteunt daarbij.
Met het boek De wereld in met aardrijkskunde bieden studenten van de pabo en leerkrachten in het basisonderwijs geografisch inzicht aan de leerlingen. Met behulp van vaste bouwstenen leren studenten hoe zij lessen kunnen vormgeven.

Coco heeft de opmaak semi-automatisch uitgevoerd in nauwe samenwerking met de uitgeverij.
Het unieke, eigen systeem van Uitgeverij Coutinho geeft Coco de mogelijkheid om in diverse fases van de workflow de vormgeving effectief aan te passen. Veel aandacht gaat uit naar het upliften van illustraties en figuren. Cross mediaal inzetten van beelden en graphics waren één van de bijzonderheden. Dus zowel voor het gedrukte boek als binnen de webomgeving van de uitgeverij.

Coco heeft hiermee een welkome stap gezet in de ontwikkeling van het vormgeven van educatieve boeken, gericht op het basisonderwijs.

Opdrachtgever Uitgeverij Coutinho
Pagina’s 204
Formaat 170x240mm
Soort werk Opmaak binnenwerk en styling figuren

Meer weten over Coco en het boekenvak?
Vraag het e-book
Boek voor een Boek aan!

Boeken maken vereist vakmanschap. Bij zowel auteur, uitgever, redactie, vormgever, drukker en verkoper. Daarom deelt Coco kennis en ervaring met je, via dit gratis e-book vol vuistregels, basisbegrippen en handvatten uit het boekenvak. Vul hier je e-mailadres in, en ontvang Coco’s e-book.