Bekijk PDF

Flint Theaterprogramma 2024/2025

Komend seizoen staan er weer ongelofelijk veel mooie, grappige, ontroerende en verbazingwekkende voorstellingen op het programma. Flint haalt de bekende topnamen zoals elk jaar weer naar Amersfoort. Daarnaast nodig ik je graag uit om je horizon verder te verbreden. Mijn tip is om een voor jou nieuwe naam of genre te kiezen. Ik beloof je dat je er geen spijt van zult krijgen. Deze brochure helpt je op weg in je keuzes.

Dankzij onze nieuwe programmeur Cherany Emck is er veel moois te bewonderen. Dit jaar hebben we voorin een kalender toegevoegd, zodat je jouw favoriete voorstellingen kunt aankruisen en een jaaroverzicht hebt om naar uit te kijken!
Ook voor de jongste theaterbezoekers is er genoeg te beleven; speciaal voor hen is er een gloednieuwe jeugdkalender. Ik kijk ernaar uit om je komend seizoen te ontmoeten. Misschien vóór de voorstelling als jij natafelt in ons restaurant TREK theaterkeuken & café, of na afloop in de foyer.

Hartelijke groet,
Harold Warmelink - directeur Flint

Ps. Wil jij vriend worden van Flint? Dat kan! Onze nieuwste pakketten boordevol voordelen vind je op flint.nl/vriend

Opdrachtgever Flint Amersfoort
Pagina’s 12+16
Formaat 148x210mm
Soort werk Ontwerp opmaak en drukwerk

Meer weten over Coco en het boekenvak?
Vraag het e-book
Boek voor een Boek aan!

Boeken maken vereist vakmanschap. Bij zowel auteur, uitgever, redactie, vormgever, drukker en verkoper. Daarom deelt Coco kennis en ervaring met je, via dit gratis e-book vol vuistregels, basisbegrippen en handvatten uit het boekenvak. Vul hier je e-mailadres in, en ontvang Coco’s e-book.