Bekijk PDF

Goed bestuur als werkwoord

Dite Husselman komt in contact met Coco via Boekengilde. Voor de promotie van haar boek bedenkt ze een fietsroute!
Langs Huisartsen: van Heerenveen naar ’s-Gravenhage. Tijdens een korte en veilige stop in Amersfoort, bedankt ze Coco hartelijk voor de samenwerking.

Het besturen van huisartsenorganisaties staat centraal, het is echter niet eenvoudig. Dit boek Goed bestuur biedt een ordeningsstructuur om waarden te herkennen, te duiden en betrokken bestuurders en toezichthouders te verbinden.

Coco structureerde en stileerde de grafieken, bracht de cover tot leven en ontwierp een aansprekend gekleurd binnenwerk dat de professionaliteit en gezag van het verhaal ondersteunt.

Dite Husselman is als self-publisher een prachtig voorbeeld van hoe je via interactie met een ervaren boekenvormgever je boek tot een hoger professioneel plan kan brengen. Met het vermogen door te zetten, open te staan voor suggesties en haar persoonlijke flair verwachten we een grote aandacht voor dit boek binnen de eerstelijns gezondheidszorg.

Opdrachtgever BoekenGilde / Dite Husselman
Pagina’s 266
Formaat 170x240mm
Soort werk Ontwerp en opmaak van omslag en binnenwerk

Meer weten over Coco en het boekenvak?
Vraag het e-book
Boek voor een Boek aan!

Boeken maken vereist vakmanschap. Bij zowel auteur, uitgever, redactie, vormgever, drukker en verkoper. Daarom deelt Coco kennis en ervaring met je, via dit gratis e-book vol vuistregels, basisbegrippen en handvatten uit het boekenvak. Vul hier je e-mailadres in, en ontvang Coco’s e-book.