Bekijk PDF

Littekens van goud

Margaret Stokwielder heeft dit boek samen met haar dochter Carlijn (21) geschreven. Het is een waargebeurd verhaal over borstkanker en andere levensgebeurtenissen.Vanuit twee gezichtspunten bespreken ze wat meestal onbesproken blijft. Waarbij humor niet ontbreekt. Ook, wat hen geholpen heeft om het beste om te gaan met zware life events.

De titel refereert aan de Japanse kunst Kintsugi (kin betekent goud en tsugi verbinding) Scherven van aardewerk worden met goud gelijmd om de barsten te laten zien in plaats van ze te verbergen. Deze aansprekende metafoor staat symbool voor ons eigen verhaal. Onze fysieke en mentale littekens hebben ons sterker en mooier gemaakt. Wolken of niet, zij blijven de zon zien.
Moeder en dochter hopen dat dit boek niet alleen herkenning of troost biedt, maar ook dat het jou als lezer aan denken zet, hoe JIJ naar JOUW littekens kijkt. Hebben deze ook een gouden gloed?

Een deel van de omzet van ons boek gaat naar KWF Kankerbestrijding, zodat er nog meer baanbrekend onderzoek kan worden gedaan om kanker de wereld uit te helpen.

Opdrachtgever Carlijn van Boggelen & Margaret Stokwielder
Pagina’s 176
Formaat 148x210mm
Soort werk Advies en Drukwerkbegeleiding

Meer weten over Coco en het boekenvak?
Vraag het e-book
Boek voor een Boek aan!

Boeken maken vereist vakmanschap. Bij zowel auteur, uitgever, redactie, vormgever, drukker en verkoper. Daarom deelt Coco kennis en ervaring met je, via dit gratis e-book vol vuistregels, basisbegrippen en handvatten uit het boekenvak. Vul hier je e-mailadres in, en ontvang Coco’s e-book.