Bekijk PDF

MBO Boeken voor opleiding Business Administration & Control Specialist

MBO studieboeken voor opleiding BACS
Het theorieboek Bedrijfsadministratie Start vormt samen met het bijbehorende opgavenboek en werkboek het tweede deel van de studiemethode voor de
module Bedrijfsadministratie van de opleiding MBO Business Administration & Control Specialist. Daarnaast kent de methode Bedrijfseconomie en vakken voor Fiscale kennis. In de niveau's Start, Basis en Expert.

In dit boek komen activiteiten binnen inkoop en verkoop uitgebreid aan bod, zoals het gescheiden boeken van facturen en goederen, handel met het buitenland en gebruik van de vaste verrekenprijs. Het boek is door het eenvoudige taalgebruik zeer toegankelijk. Elk hoofdstuk bevat een groot aantal voorbeelden en toelichtingen, en wordt afgesloten met een samenvatting en een lijst met kernbegrippen. In het bijbehorende opgavenboek staan per hoofdstuk een groot aantal opgaven van verschillende moeilijkheidsgraad, in de vorm van open vragen. In het werkboek staan voorgedrukte
uitwerkbladen waarop je de uitwerkingen kunt invullen. Bij deze module hoort een digitale leeromgeving, waarin een leerpad is opgenomen dat je door de leerstof en de opgaven leidt. Deze digitale leeromgeving omvat ook kennistrainers en extra opgaven.

Opdrachtgever Convoy Uitgevers
Pagina’s 180
Formaat 170x240mm
Soort werk Ontwerp methode : omslagen, binnenwerken, folder,
Opmaak proefboeken, folio boeken

Meer weten over Coco en het boekenvak?
Vraag het e-book
Boek voor een Boek aan!

Boeken maken vereist vakmanschap. Bij zowel auteur, uitgever, redactie, vormgever, drukker en verkoper. Daarom deelt Coco kennis en ervaring met je, via dit gratis e-book vol vuistregels, basisbegrippen en handvatten uit het boekenvak. Vul hier je e-mailadres in, en ontvang Coco’s e-book.