Bekijk PDF

Natuurkunde, Deel 1, Mechanica en thermodynamica, Vijfde editie

Natuurkunde is de compleetste inleiding in natuurkunde die in het Nederlandse taalgebied beschikbaar is. Alle relevante onderwerpen worden op heldere wijze gepresenteerd aan de hand van talrijke illustraties, voorbeelden, vragen en opgaven. Elk onderwerp wordt geïntroduceerd met concrete observaties en ervaringen die herkenbaar zijn voor de student. Vervolgens wordt het onderwerp op toegankelijke wijze uitgewerkt.

Dit eerste deel gaat over mechanica, waaronder vloeistoffen, oscillaties en golven, plus warmte en thermodynamica. Deel 2 behandelt elektriciteit en magnetisme, plus licht en optica en moderne fysica: relativiteitstheorie, kwantumtheorie, atoomfysica, gecondenseerde materie, kernfysica, elementaire deeltjes, kosmologie en astrofysica.

Voor deze productie heeft Coco PDF bestanden van de vorige druk teruggeleverd in bewerkbare Word inclusief bewerkbare formules. Om de auteurs de tools te geven te werken aan de nieuwe druk. Hiervan heeft Coco weer de opmaak verzorgd.

Opdrachtgever Pearson Benelux
Pagina’s 840
Formaat 195x265mm
Soort werk Conversie PDF naar Word en Math type, opmaak binnenwerk

Meer weten over Coco en het boekenvak?
Vraag het e-book
Boek voor een Boek aan!

Boeken maken vereist vakmanschap. Bij zowel auteur, uitgever, redactie, vormgever, drukker en verkoper. Daarom deelt Coco kennis en ervaring met je, via dit gratis e-book vol vuistregels, basisbegrippen en handvatten uit het boekenvak. Vul hier je e-mailadres in, en ontvang Coco’s e-book.