Bekijk PDF

Niet Normaal

Een boek vol persoonlijke verhalen over corona.
Op 15 maart 2022 was het precies twee jaar geleden dat Nederland, en dus ook Meander Medisch Centrum, Amersfoort in lockdown ging en er een enerverende tijd aanbrak voor iedereen in ons ziekenhuis, zowel voor medewerkers als voor patiënten. Ondanks dat er steeds minder maatregelen gelden en we het normale leven weer kunnen oppakken, maakt het coronavirus nog steeds deel uit van ons leven. Na twee jaar leven en werken met corona is het tijd om stil te staan bij wat we tot nu toe hebben meegemaakt. Het is tijd om deze verhalen te delen.

In het voorjaar van 2021 is Meander daarom, in samenwerking met journalist Jeroen van der Veer, gestart met het samenstellen van een boek vol persoonlijke verhalen over corona. In het boek Niet Normaal vertellen ruim 30 collega’s uit Meander wat ze hebben meegemaakt, wat voor indruk dit maakte en welke gevolgen de pandemie had voor en op hun leven. Verhalen van schoonmaker, tot internist tot financieel controller.
Coco tekent voor het design en complete vormgeving van omslag en binnenwerk. Een bijzonder project in deze bijzondere tijd.

Opdrachtgever Meander Medisch Centrum, Amersfoort
Pagina’s 136
Formaat 125 x 200mm
Soort werk Ontwerp en opmaak van boek en rollup banner

Meer weten over Coco en het boekenvak?
Vraag het e-book
Boek voor een Boek aan!

Boeken maken vereist vakmanschap. Bij zowel auteur, uitgever, redactie, vormgever, drukker en verkoper. Daarom deelt Coco kennis en ervaring met je, via dit gratis e-book vol vuistregels, basisbegrippen en handvatten uit het boekenvak. Vul hier je e-mailadres in, en ontvang Coco’s e-book.