Bekijk PDF

Padel met Gezond Verstand

Padel is één van de snelst groeiende sporten ter wereld, met wereldwijd ongeveer 18 miljoen beoefenaars.
Padel met Gezond Verstand  is geschreven door Nito Brea. Hij was een succesvolle padelcoach. Toppadelspeelster en beroepsvertaalster Jacqueline van Wijk heeft kosten nog moeite gespaard om de essentie van het boek te pakken en in heldere taal uit te leggen. Waar het niet helemaal duidelijk was, heeft ze Nito gevraagd het anders uit te leggen. Wat doe je als je partner niet in de wedstrijd zit? Hoe speel je in de regen?

Padel met Gezond Verstand is een boek dat je doorbladert en waar je blijft hangen op een onderwerp dat je trekt. Geen lange sessies met leesvoer van begin tot eind, maar kris kras door de hoofdstukken. De 294 pagina’s bevatten veel meer dan de techniek en tactiek die binnen de padelkooi moet worden uitgevoerd. Met recht is dit boek tot de ‘Bijbel van Padel’ gedoopt.

Coco heeft dit boek helemaal vormgegeven en het drukwerk begeleid. De tweede druk is inmiddels op de markt gekomen.

Opdrachtgever Jacqueline van Wijk
Pagina’s 294
Formaat 155x230mm
Soort werk Ontwerp en opmaak omslag en binnenwerk
Figuren herstijlen
Drukwerk

Meer weten over Coco en het boekenvak?
Vraag het e-book
Boek voor een Boek aan!

Boeken maken vereist vakmanschap. Bij zowel auteur, uitgever, redactie, vormgever, drukker en verkoper. Daarom deelt Coco kennis en ervaring met je, via dit gratis e-book vol vuistregels, basisbegrippen en handvatten uit het boekenvak. Vul hier je e-mailadres in, en ontvang Coco’s e-book.