Bekijk PDF

Stef's Neuzenboek

Hoe komt het dat de wolf en de beer een kadaver van kilometers afstand kunnen ruiken? Waarom verspreidt de bunzing een enorme stank? En wist je dat bevers een lekker luchtje gebruiken om hun gebied af te bakenen? Zo lekker, dat het in parfums is verwerkt. Je kunt het in Stef Neuzenboek zelf ruiken. Ontdek hoe dieren ruiken en hoe ze hun neus gebruiken.

Auteur en illustrator Stef den Ridder (1991) studeerde aan de AKV ST Joost Academy en liep stage bij The Cornell Lab of Ornithology in de VS.

Anneke Groen (tekst) deelt graag haar passie voor de natuur, o.a. als directeur van Het Groene Avontuur. Anneke deed de Master of Museology en won in 2016 de ICOM NATHIST scriptie prijs met Beware of the Stuffed Animals!

Opdrachtgever KNNV Uitgeverij
Pagina’s 80 pagina's
Formaat 240x320 mm
Soort werk Ontwerp omslag en binnenwerk

Meer weten over Coco en het boekenvak?
Vraag het e-book
Boek voor een Boek aan!

Boeken maken vereist vakmanschap. Bij zowel auteur, uitgever, redactie, vormgever, drukker en verkoper. Daarom deelt Coco kennis en ervaring met je, via dit gratis e-book vol vuistregels, basisbegrippen en handvatten uit het boekenvak. Vul hier je e-mailadres in, en ontvang Coco’s e-book.