Bekijk PDF

Van ons erf & Op ons erf

In VAN ONS ERF geven landbouwadviseur Maria van Boxtel en marketeer Iris van de Graaf een handig stappenplan voor het starten of uitbreiden van boerenverkoopformules, zoals de boerderijwinkel, een groentenabonnement, een boerenwebwinkel of een boerenmarktkraam. Elke verkoopformule geeft jou als ondernemer kansen op verkoopplezier en een goed economisch resultaat.

Het boek OP ONS ERF : In 7 stappen gasten ontvangen op je boerderij, presenteert een handig stappenplan voor het starten of effectief inzetten van culinaire activiteiten op de boerderij, zoals een kookworkshop, een oogstmaaltijd of een picknick in de boomgaard. Elk arrangement geeft jou als ondernemer kansen op het binden van klanten en een goed economisch resultaat.

Opdrachtgever Stichting Biologisch Goed Van Eigen Erf
Pagina’s 96 pagina's
Formaat 170x240mm
Soort werk ontwerp en opmaak
omslag en binnenwerk
verzorging van het drukwerk

Meer weten over Coco en het boekenvak?
Vraag het e-book
Boek voor een Boek aan!

Boeken maken vereist vakmanschap. Bij zowel auteur, uitgever, redactie, vormgever, drukker en verkoper. Daarom deelt Coco kennis en ervaring met je, via dit gratis e-book vol vuistregels, basisbegrippen en handvatten uit het boekenvak. Vul hier je e-mailadres in, en ontvang Coco’s e-book.