Bekijk PDF

Water mites of the world, with keys to the families, subfamilies, genera and subgenera (Acari: Hydrachnidia)

De NEV, de Nederlandse Entomologische Vereniging heeft dit boek van Harry Smit onlangs uitgegeven. Harry Smit is gast onderzoeker bij Naturalis Biodiversity Center. Het boek is een nieuw standaard werk over watermijten. Watermijten zijn er in enkele duizenden soorten over de wereld. Ze zijn er in vele kleuren. En ze spelen steeds vaker een rol als bio-indicator om de kwaliteit van water te meten.

774 pagina’s en 3087 afbeeldingen, kenmerken het werk. Het is een monumentale vastlegging van de diversiteit in watermijten.

Coco boog zich naast vormgeving en drukwerkbegeleiding over de nauwgezetheid van de afbeeldingen, ook in samenhang met het papier. Het kordaat werken met de uitgever en de rechtstreekse communicatie met de auteur over de allerkleinste details hebben de kwaliteit en snelheid dit uitgeefproject absoluut ten goede gebracht.

Opdrachtgever Nederlandse Entomologische Vereniging (NEV)
Pagina’s 774
Formaat 170x240mm
Soort werk Ontwerp en opmaak van omslag, binnenwerk en online flyer
Drukwerk en -begeleiding

Meer weten over Coco en het boekenvak?
Vraag het e-book
Boek voor een Boek aan!

Boeken maken vereist vakmanschap. Bij zowel auteur, uitgever, redactie, vormgever, drukker en verkoper. Daarom deelt Coco kennis en ervaring met je, via dit gratis e-book vol vuistregels, basisbegrippen en handvatten uit het boekenvak. Vul hier je e-mailadres in, en ontvang Coco’s e-book.